Route

Bereikbaarheid vakantiewoning Kerkdel 2, 6277 NL in Slenaken(Kaart).

Algemeen:

De houten bungalow ligt uniek met rondom weids uitzicht in een tuin van ruim 1000 m2 tegen een flank van het Gulpdal in Slenaken, gemeente Gulpen/Wittem, temidden van weilanden, akkers en bossen in de uitlopers van de Duitse Eifel en de Belgische Ardennen. Veel rust en privacy. En toch is de dorpswinkel maar 5 minuten lopen. Prachtig wandelgebied! Maastricht, Aken en Luik liggen binnen een straal van 30 kilometer, evenals verschillende golfbanen.

Per openbaar vervoer:

Met de bus vanaf station Maastricht, lijn 57 stopt in Gulpen, Mechelen, Epen en Slenaken.

Per auto langs Heerlen:

Via de A2 (Eindhoven-Maastricht) komt u op knooppunt Kerensheide (ter hoogte van het DSM­complex) waar u de A76 richting Aken aanhoudt. Op knooppunt Bochholtz neemt u afslag N281 richting Vaals en daalt vervolgens tot de N278 (Maastricht-Vaals); hier gaat u op de T-splitsing rechts richting Gulpen/Maastricht. U rijdt langs kasteel Wittem vervolgens door Gulpen heen en langs kasteel Neubourg rechtdoor de heuvel op. Boven op de heuvel linksaf, richting Euverem-Beutenaken en later Slenaken. Via de Slenakerweg en de Dorpsstraat rijdt u Slenaken binnen.
Vervolgens v66r hotel Berg en Dal rechts de Schilbergerweg op en na een korte maar sterke klim rijdt u om het oude kapelletje en de kastanjeboom scherp naar links de Kerkdel op. En dan ligt meteen rechts nummer 2!

Per auto via Maastricht:

Via de A2 (Eindhoven-Maastricht) komt u in Maastricht, waar u via de tunnel gewoon rechtdoor de A2 vervolgt richting Liège om vervolgens de afslag 56 rechts (Gronsveld/St Geertruid) te nemen. Via die twee dorpen en Mheer en Noorbeek bereikt u (op kruispunt Hoogcruts rechtdoor) het dorp Slenaken.
In het dorp gaat u op de Dorpsstraat vóór Hotel Berg en Dal  rechts en weer rechts de Schilbergerweg op. Bij het oude St Annakapelletje met groene deur onder de kastanjeboom meteen scherp naar links: de Kerkdel. Iets verder rechts op nummer 2 ligt het Sleenhuisje van de familie Olivers.
(Later na uw vertrek uit Slenaken op de terugweg bij/in de tunnel A2 Eindhoven aanhouden).